LIGJI PER MENAXHIMIN E FINANCAVE PUBLIKE PDF

Ligj nr. Kryetari i. Click here to download the raport. Ministry of Foreign Affairs of Albania was represented by Mrs.

Author:Bajind Gulkree
Country:Kenya
Language:English (Spanish)
Genre:Love
Published (Last):7 July 2018
Pages:406
PDF File Size:19.89 Mb
ePub File Size:2.6 Mb
ISBN:943-8-93215-351-6
Downloads:42948
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:ShanrisToggle navigation. Lajmet e fundit. Fehmi Mehmeti u takua me Avokatin e Popullit, z. Hilmi Jashari. Guvernatori Mehmeti shp Fehmi Mehmeti ka takuar sot z. Guvernatori Mehmeti dhe kryetari Rukiqi diskutuan mbi zhvil Sami Istrefi. Guvernatori Mehmeti k Guvernatori Mehmeti e ka njoftuar ambasadoren me zhvillimet e f Guvernatori z.

Fehmi Mehmeti. Rolf Klug. D i Guvernatorit z. Lulzim Ismajli dhe Drejtori i Sist Fjalimi i U. Drilon Mataj 2. Fehmi Mehmeti 3. Fatime Rexhepi 4. Besnik Krasniqi 5. Shukri Gashi 7. Agron Hajdini 8. Bashkim Isufi Arben Mustafa Fehmi Mehmeti dhe Ministri i Financave z. Natalya Apostolova 19 tetor U.

Fehmi Mehmeti, ka zhvilluar takime me D Guvernatorit z. Fehmi Mehmeti 2 tetor Z. Fehmi Mehmeti, u. Jacques M Bordi pasi ka analiz E nde Tema bosh Bedri Hamza , Ministri i Financave, z.

Avdullah Hoti dhe Shefi Alfred Hannig 27 shtator Bedri Hamza. Fillimisht Guvernatori H Blerand S Cyril Muller, i cili sho Fjalimi i Guvernatorit, z. Bedri Hamza dhe Ministri i Financave z. Punimet duh Ruud Vermeulen. Norbert Funke i c Fehmi Mehmeti dhe z. Guvernatori u takua me z. Guvernatori priti z. Avdullah Hoti. Hamza e ka njoftuar z. Frank Lakwijk. Bedri Hamza ka shpalos Alzetta mbi zhvillimet aktuale ekonomik Ajo s Tracey Ann Jacobson u prit nga Guvernatori z.

Maureen A. Vitovski, z. E enjte, 05 korrik Presidentja Ja Mejdi Bektas Jens Weidmann, President i Deutsche Bundesbank ku Willy Kiekens, drejtor ekz Willy Kiek Gazmend Lubote Blerand Stavileci. Guvernatori i BQK-s Takim i Guvernatorit Rexhepi me Kryetarin e Kuvendit z. Haki Merovci, zv. Fjalimi i Guvernatorit te Bankes se Shqiperise z. Hashim Rexhepi Hashim Rexhepi. Jakup Krasniqi. Rexhepi shkurtimisht in Fatmir Sej Me rastin e hapjes, Z. Michel Svetchine, Gazmend Luboteni, dhe me drejtorin Menaxhues, z.

Raporti Mujor i Sistemit Financiar Mars Buletini Mujor Statistikor Nr. Anketa e Kreditimit Bankar Nr. Raporti Mujor i Sistemit Financiar Shku

IPC 7531 PDF

Gelardina Prodani

.

BORISLAV PEKIC ATLANTIDA PDF

LIGJI PER MENAXHIMIN E FINANCAVE PUBLIKE PDF

.

Related Articles